Home Crna kronika 18-godišnja Hrvatica do smrti pretučena u parku u Austriji

18-godišnja Hrvatica do smrti pretučena u parku u Austriji

SHARE

Osamnaestogodišnja Hrvatica pronađena je mrtva u parku u mjestu kod Graza, s ozljedama glave zbog čega policija sumnja na ubojstvo.

Anita je prije tri godine, nakon smrti oca, s majkom i četvoro braće i sestara iz Stražemana kraj Požege odselila u Austriju. U parku je pronađena mrtva s ozljedama glave i sumnja se da je nesretna tinejdžerka pretučena nasmrt.

Za Anitu nam je javila naša najmlađa kći Mara, koja također živi u Austriji. Kod nje su se prije tri godine preselili. Lijepo su se snašli. Anitina mama je dobila posao, djeca idu u školu, nije moglo biti bolje. Anita nas je posjetila krajem svibnja za Spasovo. Bila je vesela. Teško smo se rastali, naša nas je unuka ljubila, kao da je znala da se više nećemo vidjeti“, kroz plač je za 24sata.hr ispričao Anitin djed Stjepan Jakić.

Baka Ivuša je cijelo vrijeme pod sedativima, hoda po kući, gleda fotografije unučadi i suze joj, kad god joj pogled dođe na Anitu, same poteku. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/18-godisnja-hrvatica-do-smrti-pretucena-u-parku-u-austriji/118267#sthash.hRVdg753.dpuf