Home Društvo Seve otvorila dušu Šprajcu: ‘Zbog borbe oko skrbništva nad Aleksandrom izgubila sam...

Seve otvorila dušu Šprajcu: ‘Zbog borbe oko skrbništva nad Aleksandrom izgubila sam nerođeno dijete’

SHARE

Severinine kolegice i prijateljice sve do jedne stale su na njezinu stranu, a o nastaloj situaciji svatko ima svoje mišljenje. Pjevačica se na podršci zahvalila svima putem poruke na Facebooku, a iako prolazi kroz najteže životne trenutke o svemu je odlučila progovoriti i pred kamerama u razgovoru sa Zoranom Šprajcom za ‘RTL Direkt’.

– Iako su mi novinari četiri godine nudili mikrofon, nisam htjela pričati jer moj život je pjesma. No mislim da sada više nije vrijeme za šutnju. Ja sam se stalno vodila time da je šutnja zlato jer sam htjela zaštiti svoje dijete. No sada jer ga moram zaštiti, moram progovoriti – započela je Severina svoju priču.

– Kada sam odlučila otići iz te veze, nakon čega su mi rekli da je to bilo psihički maltretiranje, Milan mi je prijetio da će mi zagorčati život. Mislila sam da je samo ljut i da tako ne misli, Vi da biste bili dobar roditelj, prije svega morate biti dobar čovjek. Do treće godine Aleksandrovog života Milan ga nije vidio 18 mjeseci. Do objave moje veze sa sadašnjim suprugom Milan nije izvršavao svoje obaveze. Znači, pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne sudjelovati u roditeljstvu, to su dva različita termina – priča Severina.

Kaže da je Milanu prvih godinu dana Aleksandrovog života slala poruke i bila ta koja je željela ostvariti kontakt.

– Nije stvar hoću li ja ostati bez djeteta nego to da će dijete ostati bez majke 200 dana. Ja sam ovdje došla u ime svih majki. Zakazao je Centar za socijalnu službu Maksimir, a u Centru Črnomerec je vršen pritisak – govori Seve.

Osvrnula se na zavrzlame između spomenutih Centara te na Milanove istupe po medijima.

Pjevačica je tijekom intervjua priznala i da je išla na umjetnu oplodnju o čemu ranije nije govorila, a zbog količine stresa kroz koju je prolazila prvi put je javno rekla i da je izgubila dijete koje je čekala s Igorom Kojićem.

– Ja sam ponosna majka svog djeteta, a Milan Popović je čovjek koji se samo slika – zaključila je pjevačica i prisjetila se situacije kada je nakon rođenja Aleksandra Milan tražio njezinog menadžera Tomicu Petrovića da kontaktira časopis Gloriju i proda fotografije.

Seve je poručila svim majkama da ne posustaju i poručila premijeru Andreju Plenkoviću da ispita rad ministarstava.

– Svako dijete je blagoslov, to je nešto najljepše što se može dogoditi – kaže pjevačica.

U emisiji je gostovala i Nina Kuluz, majka iz Splita optužena za otmicu svog sina za koju je Severina rekla da ju je motivirala na ovaj intervju. Naime, Nina je, kako je rekla, pobjegla od nasilnog supruga i skrivala se četiri godine da bi se prošle godine predala policiji.Dječaka je tada preuzeo Centar za socijalnu skrb, a sud je presudio da se sin Cesare treba vratiti ocu.

Posljednjih godinu dana sedmogodišnjeg Cesarea pripremaju na novi život s ocem kojeg ne poznaje, u državi koju ne poznaje, na jezik koji ne poznaje.