Home Zanimljivosti Što je Superman doggy i kako ga izvesti?

Što je Superman doggy i kako ga izvesti?

SHARE

Nemojte reći da iz reality showova nikad niste ništa naučili.

Reality show “Love Island” i ove je godine privukao velik broj gledatelja željnih trash TV zabave, a zahvaljujući toj emisiji doznali smo i da postoji poza Superman doggy i kako se izvodi.

Naime, jedan od natjecatelja showa, Marcel Somerville, otkrio je kako je u 31 godinu života spavao s otprilike 300 žena i kako mu je najdraža poza pseća, ali u Superman izdanju.

Ako mislite da se radi o nekoj vratolomiju koju mogu izvesti samo glumci iz pornića, ne morate se bojati.

Ovo može izvesti zaista svaki muškarac, bez imalo muke.

Doggy style sa Superman twistom

Ova poza zapravo je jednaka klasičnoj psećoj pozi pri kojoj žena kleči na koljenima dok joj muškarac prilazi s leđa, samo što u ovoj varijanti za vrijeme seksa muškarac polaže svoje ruke na bokove, poput Supermana.

Ovaj potez nije potpuna besmislica jer se stajanje u Superman pozi (noge raširene, ruke na bokovima, glava u uspravnom položaju) preporučuje svima koji žele podići samopouzdanje i osjećati se moćno i dobro u svojoj koži.

A takav osjećaj u spavaćoj sobi može samo pomoći zar ne?

P.S. Superman doggy ne treba miješati sa Superman pozom o kojoj navodno u svojoj hit pjesmi “Crank That” repa Soulja Boy, a koja uključuje izbacivanje sjemena na ženina leđa i lijepljenje plahte na ejakulat pri čemu djevojka izgleda kao da nosi Supermanov plašt. Eto, sad sve znate.