Home Društvo Ana Gruica skinula se u bikini i pokazala kako izgleda žestoki trening...

Ana Gruica skinula se u bikini i pokazala kako izgleda žestoki trening kojim održava figuru

SHARE

Ana Gruica poznata je po svom vitkom, utreniranom tijelu. Atraktivna Splićanka ne krije pritom da se za takvu figuru dobro namučila, pa iako su joj odlasci u teretanu počeli predstavljati užitak, treba se itekako dobro oznojiti.

I dok se neki opuštaju na plaži, ležeći na suncu, Gruica je iskoristila lijep dan za vježbu na otvorenom. Teretanu je zamijenila vlastitim dvorištem, opremila se spravama za vježbanje i odradila trening koji je potom podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Mnogi su se zaprepastili kada su vidjeli koliko traje i kako izgleda svakodnevna kombinacija vježbi koje lijepa glumica odradi ‘ko od šale’. Preplanula i u minijaturnom bikiniju, ostavlja dojam da i najteže vježbe izvodi s lakoćom.

‘Tko si ti i koje su tvoje super moći’, komentirao je Gruičin trening prijatelj i voditelj Dalibor Petko, a tajanstvena Gruica našalila se kako je otkrila samo dio.

I ostali fanovi oduševili su se ovom ubrzanom snimkom, a mnogi su i zavapili da bi rado imali Aninu volju za vježbanjem.