Home Život VIDEO Pogledajte romantičnu prosidbu Blaira i Nikoline na Kravicama

VIDEO Pogledajte romantičnu prosidbu Blaira i Nikoline na Kravicama

SHARE

Blair Mcallister i Nikolina Blažević su mladi par koji se upoznao u Australiji sasvim slučajno jedne večeri kada se Nikolinin auto pokvario, gdje je Blair pomogao oko popravka. Kako gotovo sve veze počinju slučajnim susretom, odnosno kako svi mediji i priče govore o ljubavima na prvi pogled, tako su i oni krenuli.

Ovo jeste još jedna sretna priča koja liči hollywoodskom filmu snimanom na dva kontinenta. Nakon pet godina uspješne veze odlučili su proputovati Europom, no Nikolina nije ni slutila sto Blair smjera cijelo vrijeme.

Budući da je Nikolinina mama Hercegovka, odlučili su ovo ljeto provesti s obitelji u Hercegovini.

Kako Blair kaže: “Za prosidbu izabrao sam Vodopad Kravica iz razloga sto je prelijepo mjesto u blizini kuće od Nikolinine bake, tj. mjesta gdje je Nikina mama provela djetinjstvo. Imao sam priliku upoznati i Nikinu baku koja mi je dala blagoslov za našu vezu. Dan kada sam zaprosio Nikolinu 28. srpnja 2017. pitao sam prije njenog oca koji mi je odgovorio ‘da, bio bih jako sretan’… Kad putujemo uvijek fotografiram i pravim videa tako da Nikolina nije mogla znati što planiram. Nikolina je ljubav mog života te sam jako zahvalan Bogu što nas je izabrao.”

Budućim mladencima želimo mnogo sreće u zajedničkom životu.

Izvor: T.M. | Pogled.ba