Home Zanimljivosti Majka i sin nemaju ruke da se zagrle ali imaju nešto što...

Majka i sin nemaju ruke da se zagrle ali imaju nešto što će vas zadiviti

SHARE

Nemaju ruke da se zagrle ali zagrlili su svoj život i sve u njemu.

Život bez ruku kojem je samo nebo granica, priča je u kojoj majka i sin nemaju ruke a  mnogima je postala inspiracija. Iako može djelovati bolno i deprimirajuće, istina je potpuno drugačija, barem u ovom slučaju. Ovo je priča o hrabrosti, ljubavi i snazi jedne zdrave obitelji.

Linda Bannon 35-ogodišnja amerikanka i njen sin Timi, boluju od veoma retkog Holt-Oramovog sindroma. Od njega boluje jedan od 100.000 ljudi, a glavna karakteristika oboljelih je što se rađaju bez ruku i nerijetko sa srčanim problemima.

Iako se na prvi pogled uslijed svog fizičkog nedostatka razlikovala od većine djece, Linda kaže da joj odrastanje nije bilo posebno teško. Sa obitelji je živjela u Chichagu, a kada se osvrne u prošlost, ne vidi da se ikada osjećala drugačijom u odnosu druge ljude.

Linda se udala za Richarda, a ubrzo je i zatrudnila. Ultrazvukom je potvrđena sumnja liječnika, dijete je naslijedilo sindrom ali je majka vjerovala, borila se i nije dopustila da ih to zaustavi u životu. Timi je naslijedio od svoje majke i ono najvažnije u životu – hrabrost i upornost. Nedostatak su pretvorili u prednost. Vedrog duha i pozitivnog stava radi sve što i ostala djeca: pohađa školu, pliva, trenira taekwaondo i potpuno je prihvaćen u društvu.

Linda također studira kako bi postala motivacijska govornica unatoč tome što radi tijekom dana kao teta u vrtiću. Njihov život je ispunjen i pun planova. Kako izgleda njihova svakodnevnica pogledajte u ovom zadivljujućem videu