Home Zanimljivosti 5 komada koji će najbolje istaknuti vaše obline

5 komada koji će najbolje istaknuti vaše obline

SHARE
NAJSEKSI žene na svijetu već godinama zavode ženstvenim oblinama.
Naglašeni bokovi, bedra i stražnjica, nešto su čega se definitivno ne treba sramiti, što dokazuju i slavne ljepotice poput J.Lo i Beyonce. Obline su poželjne i lijepe te ih treba naglasiti na najbolji mogući način, a ovo su komadi koji će vam to uvijek osigurati:
Haljina na preklop

Diane Von Furstenberg 1976. godine dizajnirala je najlaskaviji odjevni komad koji iz mode nije izašao više od 40 godina. Riječ je o “wrap” haljini, odnosno haljini na preklop, koja pristaje baš svima. A ono što je čini posebno laskavom za djevojke s oblinama jest kroj, koji ističe najuži dio tijela – struk, te lagano pada preko bokova.
Hlače visokog struka
Ženama s naglašenim bokovima najbolje pristaju hlače visokog struka i to one “skinny” ili trapez kroja. Visoki struk savršeno će obgrliti bokove i naglasiti struk, a stražnjica će vam u njima izgledati fantastično.
Remen u struku
Opet smo na struku, a već ste do sad mogle shvatiti i da je to dio tijela koji želite istaknuti. Nije važno što ćete odjenuti, haljinu, košulju ili visoke hlače, bitno je samo da se remen nalazi točno na struku i da naglašava vašu zavodljivu figuru.
 
Štikle
Ništa neće bolje izdužiti noge od dobrih, starih štikli. Provjereni recept uvijek pali, a iako će vam noge u njima izgledati vitko, u prvom planu bit će savršeno zaobljena stražnjica.
Pencil suknja
Još jedan modni klasik koji najbolje pristaje djevojkama s oblinama jest suknja “pencil” kroja. Još ako ima povišeni struk, možete biti sigurni da u ormaru uvijek imate jedan “ubojiti” komad.