Home Društvo Svjetski marketinški stručnjak Howard Kingston dolazi u INTERA TP

Svjetski marketinški stručnjak Howard Kingston dolazi u INTERA TP

SHARE

Internet, mreža svih mreža, mjesto razmjene informacija i usluga, u posljednjem je desetljeću postao snažan kanal promocije i marketinga. Društvene mreže, video marketing i mobilni marketing alati su kojima suvremena poduzeća dolaze do svojih ciljnih skupina lako, brzo i relativno povoljno. Upravo zato ovo područje marketinga privlači toliko pažnje i stvara potrebnu za konstantnim unaprjeđenjem vještina i znanja.

Prateći trendove, INTERA Tehnološki Park još jednom potpuno besplatno omogućava svim zainteresiranima pristup znanju, informacijama i iskustvu svjetskih stručnjaka te u srijedu, 11.10.2017. godine organizira radionicu na temu „Facebook oglašavanje, video marketing i mobilni marketing“.

Radionicu će održati gospodin Howard Kingston, inače aktivan član startup scene u Ujedninjenom Kraljevstvu, suosnivač startupa Adludio koji predstavlja vodeću platformu zasnovanu na senzornom oglašavanju i čiji su klijenti vodeće kompanije kao što su Unilever, P&G, Sky, Nestle, RedBull, Paypal, BBC i mnoge druge.

Osnivač je Startup Remarkable koji ima za cilj da pomogne startupima i poduzećima u području društvenih medija i efektivnog marketinga. Piše za Huffington Post te vodi vlastiti blog.

Ima iskustva u mentoriranju svojih kolega poduzetnika i aktivno radi na mentoriranju poduzetnika na General Assembly London gdje također drži predavanja na teme Facebook oglašavanja, Search (Google PPc), Twitter marketing, Linkedin PPC, Video marketing, Personal Branding, Growth Hacking, i kako dobiti prvih 5000 korisnika u mobilnom marketingu.

Radionica će biti na engleskom jeziku te će se održati u periodu od 12 do 16h. Svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na linku. Dan ranije, za startupe INTERA TP-a će biti organizirane konzultacije 1:1.

Radionica je financirana od strane Švicarskog Poduzetničkog Programa