Home Crna kronika 34-godišnji Ljubušak napadao osobe bliske konobarici koja mu se sviđala, svakodnevno dolazio...

34-godišnji Ljubušak napadao osobe bliske konobarici koja mu se sviđala, svakodnevno dolazio u kafić u kojem radi te joj prijetio

SHARE

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskoga tužiteljstva ŽZH protiv 34-godišnjega T. B., na kojega se sumnja da je ozbiljno prijetio i fizički nasrtao na osobe bliske djevojci s kojom je želio ostvariti kontakt.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH podiglo je optužnicu protiv T. B., rođenoga  7. studenoga 1983. godine u Mostaru, zbog postojanja sumnje da je ugrozio sigurnost više osoba ozbiljnom prijetnjom da će napasti život i tijelo tih osoba.

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je predmetnu optužnicu ovoga tužiteljstva i zakazao ročište radi izjašnjenja o krivnji za dan 7. prosinca2017. godine.

“Optuženi se tereti da je u travnju 2016. godine svakodnevno dolazio u jedan kafić u Ljubuškom u kojem je kao konobarica bila zaposlena G. A., s kojom je pokušavao ostvariti neki kontakt, ali kako u tome nije uspio na lijep način, počeo ju je uznemiravati i prijetiti joj”, izjavio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

Kako dodaje Aničić, optuženi je jednom prilikom u kafiću zatekao njezina momka M. K. te ga nekoliko puta udario u predjelu glave, a nju je nasilno ugurao u svoje vozilo, prijeteći da će njemu i bratu oštećene G. A. polomiti kosti i ubiti ih ako G. A. ne ode s njim. Te iste večeri ponovno je nasrnuo na M. K., ponovno prijeteći da će mu doći kući pobiti obitelj te da tu večer neće kući živ doći.

“Nekoliko dana nakon toga, oštećenu G. A. je odveo u drugi kafić na piće, pa kada je do njih došao momak oštećene istoga je udario i izgurao iz kafića, a zatim par dana nakon toga u kafiću u kojem je zaposlena oštećena počeo je vikati i bacati predmete te prijetiti bratu oštećene da će mu polomiti kosti”, zaključio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić.

Dana 7. prosinca 2017. godine optuženi bi se pred Općinskim sudom u Ljubuškom trebao izjasniti o optužbama koje mu se stavljaju na teret.

www.jabuka.tv