Home Crna kronika Pijani vozač pokušao pobjeći nakon sudara u Širokom Brijegu

Pijani vozač pokušao pobjeći nakon sudara u Širokom Brijegu

SHARE

U utorak oko 17 sati u Širokom Brijegu se na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg – Mostar dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Kako na terenu doznaje portal Jabuka.tv, u prometnoj nesreći kod zgrade MUP-a ŽZH sudjelovali su osobni automobili marke Volkswagen Passat i Vokswagen Golf II.

Kako neslužbeno doznajemo, glavni krivac za ovu nesreću je alkohol. Suvozačica u automobilu VW Passat za naš portal otkrila je da je vozač Golfa dugo vozio lijevom, odnosno suprotnom prometnom trakom, a nakon sudara pokušao je i pobjeći.

“Sva je sreća da je moja majka vozila vrlo sporo i na vrijeme je sirenom vozača iz suprotnoga smjera počela upozoravati. Ovaj je reagirao, ali je već bilo prekasno te su se naši automobili sudarili. Vozač Golfa pokušao je pobjeći, ali sam ga trčeći sustigla i zaustavila nakon 20-ak metara”, rekla je za portal Jabuka.tvsuvozačica iz Passata.

Na svu sreću, ova prometna nezgoda prošla je bez ozlijeđenih osoba te ekipe hitne medicinske pomoći nisu intervenirale.

Očevid su obavili policijski pripadnici PU Široki Brijeg, a za vrijeme očevida promet je magistralnom cestom bio u potpunosti obustavljen te se odvijao sporednim cestovnim pravcima.