Home Zanimljivosti ODVJETNIK NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA U samo 15 minuta u ured mu...

ODVJETNIK NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA U samo 15 minuta u ured mu je stiglo 27 pizza, a sada prima kobasice i sushi: ‘Uopće ne mogu raditi, ovo je strašno!’

SHARE

Jedan njemački odvjetnik potpuno je izgubio živce nakon što mu je čak stotinu pizza dostavljeno u ured. Policija istražuje ovu misteriju, javlja BBC.

Odvjetnik iz Dortmunda kaže kako se sad ne može obraniti od silnih poziva novinara vezanih uz neželjene dostave hrane. Ako policija dokaže da se radi o slučaju uznemiravanja, kazna za počinitelja mogla bi biti do tri godine zatvora. Naime, naručivanje dobara u nečije tuđe ime i zloupotrebljavanje tuđih podataka, po njemačkom se zakonu smatra uznemiravanjem.

Jedna od teorija kaže da je hranu naručio neki nezadovoljni klijent. S druge strane, možda se radi i o nekakvoj grešci u online sistemu naručivanja ili o kompjuterskom virusu. Ucjena vjerojatno nije u pitanju s obzirom da Grolle neće morati platiti pizze koje nije naručio. Troškove nepotrebnih dostava snosit će sami restorani iz kojih je hrana naručena.

‘Jednoga jutra u samo 15 minuta stiglo mi je 27 pizza. Provjerio sam svoj kompjuter s kojega ponekad naručujem hranu, no nisam primijetio ništa neobično. Obavijesti o dostavi i sama hrana stizali su takvom brzinom da uopće nisam mogao raditi’, potužio se Grolle.