Home Crna kronika Obdukcija je potvrdila: Bruno Boban umro od zatajenja srca

Obdukcija je potvrdila: Bruno Boban umro od zatajenja srca

SHARE
Objavljen je razlog smrti preminulog nogometaša Marsonije.

U društvenom domu u Velikoj održana je komemoracija za tragično preminulog nogometaša Marsonije Brune Bobana (26).

Na utakmici 3. HNL Istok između Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu domaći igrač, inače brat Osijekovog napadača Gabrijela, srušio se na teren i preminuo nakon što mu je pozlilo.

Srušio se na tlo nakon što ga je lopta pogodila u prsa, u igralište je utrčao i liječnik s klupe, a nakon pet – šest minuta, na teren je stigla i ekipa Hitne pomoći. Nažalost, nisu ga uspjeli spasiti.

Posebno je emotivno na komemoraciji kada su se okupljenima obratili njegovi brojni bivši suigrači iz Papuka, Slavonije i Marsonije, pišu 24sata. Obdukcija tijela, koja je provedena u Općoj bolnici dr. Josip Benčević, potvrdila je da je nogometaš umro od zatajenja srca.

Smrt 26-godišnjeg nogometaša Marsonije potresla je cijelu Hrvatsku, ali i Hercegovinu. Bobanova Draga, selo u općini Grude iz kojega su Bobanovi korijeni, u tuzi je zbog smrti svog rođaka i prijatelja, sjajnog mladića o kojemu svi imaju riječi hvale.

Vijest o smrti hrvatskog nogometaša pojavila se i u stranim medijima, dok su sućut izrazili i nogometaši poput Marija Mandžukića i Darija Srne. Oglasilo se i HNS te brojni hrvatski klubovi.

“Bruno, počivao u miru… Iskrena sućut obitelji Boban, kao i svim njegovim prijateljima i suigračima” , napisao je Mandžukić.