Home Društvo Ljubuški zet Stipe Mandalinić otkrio veliku novost: Veselim se tome jako, samo...

Ljubuški zet Stipe Mandalinić otkrio veliku novost: Veselim se tome jako, samo neka sve bude kako treba!

SHARE

Hrvatski rukometaš Stipe Mandalinić (25) ne krije da uživa u najljepšem periodu života: Nakon što je potpisao ugovor za berlinski rukometni klub, supruga Matea priopćila mu je sretnu vijest – postat će otac, piše Gloria.

Niti godinu dana nakon što su Matea Zelić i Stipe Mandalinić svoju ljubav okrunili brakom u samom srcu Zagreba, u obitelj je stigla najljepša vijest: stiže prinova!

Hrvatski rukometni reprezentativac koji se nedavno pridružio Jakovu Gojunu, Marku Kopljaru i Dragi Vukoviću u rukometnom klubu Füchse Berlin u Njemačkoj je sa suprugom stvorio novi dom, gdje će njihovo prvo dijete početkom kolovoza doći na svijet.

‘Službeno gospođa!’: evo kako je zgodni splitski rukometaš svijetu obznanio da se oženio.

Očekujemo prinovu i veselim se tome jako, samo neka sve bude kako treba. I evo jedva čekam da to sve dođe‘, rekao je za Berlinski magazin rukometaš čija je supruga u drugom tromjesečju blaženog stanja.

Markantni Splićanin i zgodna Matea, specijalistica međunarodnih odnosa i diplomacije rodom iz Ljubuškog, vjenčali su se lani u svibnju, nakon čega su medeni mjesec proveli u Grčkoj. Ubrzo su krenule pripreme za Europsko prvenstvo u rukometu koje se održavalo u Zagrebu, a na kojem je s tribina Matea vjerno bodrila supruga.

Mandalinić, koji je za PPD Zagreb igrao punih šest sezona u Berlin je došao kao vodeći strijelac s 44 gola u Ligi prvaka, a ugovor je potpisao na tri i pol godine. Ipak, ono što mu je najvažnije, njegova supruga, koja je svoju karijeru trenutno stvaila na čekanje, prati ga u stopu i s njim bi otišla na kraj svijeta.