Home Politika MALI SKANDAL U VELIKOM SAVEZU: Za NATO je Zoran Milanović još uvijek...

MALI SKANDAL U VELIKOM SAVEZU: Za NATO je Zoran Milanović još uvijek hrvatski premijer

SHARE

I najvećima se događaju greške. Na službenoj stranici NATO saveza, u informaciji o članicma najmoćnije vojne alijanse, hrvatski premijer je još uvijek Zoran Milanović.

Kad se na Web stranici NATO saveza potraže članice i temeljne informacije o njima –  predsjednik, premijer, parlament, ministarstvo obrane, vanjskih poslolova ili Oružanih snaga, pretraživač vas upućuje na informaciju da je hrvatski premijer još uvijek Zoran Milanović.

Istina, link dalje vodi na aktulanu i osvježenu stranicu Vlade na kojoj se nalaze akualne vijesti. danas je to Uskrsna čestitka premijera Plenkovića, piše Maxportal.hr.

Slična je greška i s predsjedicom države Kolindom Gabar Kitarović. Link sa stranice NATO saveza vodi na ugaslu stranicu predsjednik.hr, koju je koristio Ivo Josipović. Novi klikovi mišem upak dovode na aktulanu stranicu hrvatske predsjednice.

 

Nije, dakle, neažurno samo hrvatsko Ministarsvo vanjskih poslova koje je na službenim stranicama držalno netočne, više godina stare podatke o državama i aktulanim nosteljima vlasti u važnim državama svijeta (Austrija, Francuska, Brazil…)  zaboravni su i u organizaciji gdje je točnost i pouzdanost jedna od bitnih pretpostavki uspjeha, zaključuje Maxportal.