Home Društvo Općina Ljubuški poslala je važnu obavijest svim građanima koji žive u blizini...

Općina Ljubuški poslala je važnu obavijest svim građanima koji žive u blizini mjesta gdje se gradi novi kružni tok

SHARE

Općina Ljubuški obavještava sveukupnu javnost, naročito vlasnike vozila u ulicama:

– Bleiburških žrtava – od kućnog broja 2 do kućnog broja 16 sa desne strane i od kućnog broja 1 do kućnog broja 11 sa lijeve strane linijskog pružanja ulice

– Silvija Strahimira Kranjčevića  – od kućnog broja 4 do kućnog broja 12 sa desne strane i od kućnog broja 9 do kućnog broja 11 sa lijeve strane linijskog pružanja ulice

– Dr. Isidora Pape – cijelom dužinom linijskog pružanja ulice,

da će u svrhu radova na izgradnji kružnog toka na križanju ulica Hrvatskih branitelja dr. Ante Vukšića i dr. Izidora Pape sukladno potrebama dolaziti do preusmjeravanja prometnih tokova kroz gore navedene ulice.

Vlasnici vozila u navedenim ulicama mole se da uklone svoja vozila sa kolnika i nogostupa zbog nesmetanog mimoilaženja vozila i izbjegavanja stvaranja repova čekanja.

Zona izvođenja radova, izmjena režima prometa i preusmjereni prometni tokovi bit će regulirani od strane PU Ljubuški uz provođenje zakonskih mjera i postupaka.

Molimo sve vlasnike vozila u navedenim ulicama, kao i ostale sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje, te da se pridržavaju predmetne zamolbe koja će trajati sve do kraja izvođenja radova na izgradnji kružnog toka, prenio je Radio Ljubuški.