Home Crna kronika Otkriveni detalji krvoprolića u Njemačkoj: Kako je Ljubo ubio Nadu iz Dusine?

Otkriveni detalji krvoprolića u Njemačkoj: Kako je Ljubo ubio Nadu iz Dusine?

SHARE

Policija objavila imena žrtve i ubojice iz restorana u Koelnu, oboje su Hrvati

Otkrivena su imena i godišta ubojice i žrtve iz restorana Paul’s u Koelnu prošloga petka. Nakon što se ranije doznalo da je žrtva Hrvatica, Fenix je objavio i da je ubojica Hrvat.

Ljiljo Piljić ubio je Nadu Vrebac pucnjevima iz pištolja, a zatim presudio i sebi. Piljić je rođen 1968. godine u Dežovici (BiH), a adresa boravka bila mu je u Dugom Selu.

Nadino djevojačko prezime bilo je Bilić. Rodila se isto 1968. godine u Dusini, također u BiH. Imala je djecu iz ranijeg braka. Njemačka policija još nije objavila sve detalje tragičnog događaja.

Pratio ju do podruma restorana

Podsjetimo, dok su gosti u petak mirno večerali u popularnom restoranu Paul’s, Piljić je pratio Nadu do podruma restorana, javlja Bild.

Tamo ju je ubio pucnjevima iz pištolja, a zatim i sebe. Ubrzo nakon toga, vlasnica restorana pronašla je tijela te obavijestila policiju. Restoran Paul’s već je dugo u vlasništvu obitelji Đerek iz Hrvatske, a nalazi se u Friedrich Karl Strasse.

Index je u ponedjeljak nazvao gospođu Đerek i pokušao doći do komentara. Međutim, vlasnica restorana nije bila raspoložena za razgovor. Ponavljala je kako ne želi davati nikakve komentare, dodavši kako je u šoku.

Motiv je neriješeni privatni odnos

Glasnogovornica policije otkrila kako je ubojica njen bivši dečko.

“Njen bivši dečko neopaženo ju je pratio i ubio pištoljem, a zatim je ubio sebe. Motiv zločina je navodno neriješeni privatni odnos. Tužiteljstvo je naredilo obdukciju”, stajalo je u izjavi glasnogovornice.