Home Zanimljivosti Tko bi rekao? Otkriveno kako su zapravo Harry i Meghan završili zajedno

Tko bi rekao? Otkriveno kako su zapravo Harry i Meghan završili zajedno

SHARE

Vjenčali su se prekjučer. Zaručili su se u studenom dok su večerali piletinu. Prvi put su uhvaćeni zajedno točno godinu dana ranije kad su išli u kazalište.

Otkako su zajedno, javnost budno prati svaki korak princa Harryja i Meghan Markle, novopečene vojvotkinje od Sussexa. No ono što je još uvijek obavijeno velom tajne jest kako su se upoznali i tko je uopće upoznao britanskog princa i američku glumicu na privremenom radu u Kanadi.

The Cut piše da su se Meghan i Harry sreli na spoju na slijepo koji im je namjestila Violet von Westenholz, PR direktorica kompanije Ralph Lauren.

Njen otac je barun, a Violet je godinama Harryjeva bliska prijateljica pa joj se navodno požalio da ne može naći curu. Naime, Tinder iz očitih razloga ne dolazi u obzir.

“Ne može koristiti aplikacije za upoznavanje, a upoznavanje osobe s kojom bi se povezao pokazalo se nemogućim”, rekao je “dobro upućen izvor” za E!

Violet je u sklopu svog posla upoznala Meghan, s kojom se s vremenom i sprijateljila.

“Meghan je neko vrijeme bila dio londonske društvene scene i jako je brzo ušla u visoko društvo”, dodao je izvor.

Kad se Harry požalio da nema nikog, Violet je upravo Meghan pala na pamet kao savršena cura za njega.

“Definitivno nas je namjestila jedno drugo. Bio je to spoj na slijepo. Nisam znala puno o njemu prije toga pa kad mi je rekla da dogovara spoj, zanimalo me samo je li ljubazan”, rekla je Meghan za BBC.

I živjeli su sretno do kraja života.

Dnevnik.ba