Home Zanimljivosti FOLK OD 0 DO 24 ExTRA TV Nakon radija Hrvatska dobiva...

FOLK OD 0 DO 24 ExTRA TV Nakon radija Hrvatska dobiva i ‘cajka’ televiziju

SHARE

Prašina oko pokretanja Extra FM-a, zagrebačkog radija koji je svoj program bazira na puštanju ‘cajki’ nije se niti slegla, a od pokretača radija stiže informacija da će Hrvatska dobiti i ‘cajka TV’ odnosno EXTRA TV,  komercijalni televizijski kanal za ljubitelje narodne glazbe.

Kao pokretač odnosno pružatelj usluge navodi se EXTRA FM d.o.o, odgovorna osoba koja stoji iza projekta je Antonio Luka Radanović, a glavni urednik Hrvoje Tičinović.

Na ‘cajka TV-u’, prema najavama, emitirat će se glazbeni spotovi i objave snimki nastupa hrvatskih i regionalnih izvođača i to od 0 do 24, a program će biti dostupan putem MaxTV-a, Vipneta i B.neta.

Kada će prva narodnjačka televizija u Hrvata početi s emitiranjem, imena eventualnih voditelja i sadržaje potencijalnih emisija, pokretači još ne žele otkriti.

“Nemamo definiran datum početka emitiranja, jer smo u pripremi cijelog projekta. Ne znamo još sve detalje, ali ćemo, u svakom slučaju, na vrijeme izići s PR člankom u kojemu će stajati sve pojedinosti”, izjavio je za Slobodnu Dalmaciju Antonio Luka Radanović, ističući kako im je u interesu “krenuti čim prije”.