Home Auto VIDEO Napunio Ladu s pet tona betona i pokušao je voziti, rezultat...

VIDEO Napunio Ladu s pet tona betona i pokušao je voziti, rezultat je za anale

SHARE

LADE su oduvijek slovile za rastrošne limuzine, a oni koji su ih vozili znaju kako se redovito radilo o komfornim i vrlo pouzdanim limuzinama.

Istina, bilo je to prije nekoliko desetljeća, no brojni primjerci izmučeni neodržavanjem i gaženjem, ali i zubom vremena, još uvijek pokušavaju služiti vlasnika. Čak i onog najbezobzirnijeg, spremnog da iz predimenzionirane dokolice napuni kabinu betonom. Upravo tako, čak pet tona betona ispušteno je na nekad plemenitim skajem presvučena sjedala, a šalung je ovdje samo kako bi se osiguralo mjesto za vozača.

Da, ova Lada će voziti, ali problem bi joj mogao pričiniti neravan teren i blato. Nema veze, u pomoć dolazi još jedna legenda, Mercedes W124, no auto će iz kala izvući tek Gelandewagen ili kraće G klasa. A onda samo treba dopuniti gume i kresnuti motor. Sve dalje ide u anale, a to je nakon 15. minute videa.

Recimo kako se radi o modelu VAZ-2106, koji je u proizvodnji bio puna tri desetljeća, sve do 2006. godine. U proizvodnji se zadržao i nakon što je original umirovljen, legendarni kromom optočeni VAZ-2103, a izvan SSSR-a komercijaliziran kao Lada 1300 i Lada 1500.