Home Društvo Reakcija iz Promet Makarska: Gospođa je maltretirala našeg vozača i opstruirala putovanje...

Reakcija iz Promet Makarska: Gospođa je maltretirala našeg vozača i opstruirala putovanje još od Zagreba!

SHARE
Croatian bus company Promet Makarska

Igor Tomašić iz Promet Makarska d.o.o. uputio je redakciji portala Megamedia očitovanje na optužbe jedne Makaranke da ju je vozač psihički i fizički maltretirao o čemu smo jučer pisali

Prema njegovim riječima, Makaranka je iznijela neistine čime je nanesena nenadoknadiva šteta tvrtki Promet Makarska d.o.o.
– Netočno je, sve što navodite u članku te je nelogično i neživotno zaključiti da nitko od građana putnika nije podržao tvrdnje i navode dotične gospođe, koja uzgred rečeno proziva javnu vlast (policija) koja joj ne želi pomoći tj. ustati kaznenim prijavama protiv našeg vozača odnosno tvrtke u kojoj ovaj radi. Nakon obavljenog razgovora s vozačem tvrtke Promet Makarska d.o.o. nalazim da je dotična gospođa od samog početka putovanja iz Zagreba maltretirala vozača, stavljala nemoguće zahtjeve te opstruirala putovanje tj. polazak s odmorišta, radeći pritom teatar u autobusu što je poznato svim putnicima koji su tog dana koristili usluge prijevoza tvrtke Promet Makarska d.o.o., ističe, između ostaloga, u očitavanju Igor Tomašić.
Promet Makarska 3 - Promet Makarska: Gospođa je maltretirala našeg vozača i opstruirala putovanje još od Zagreba!Tvrdi i to da su autobusi tvrtke Promet Makarska d.o.o poznati po kvaliteti i usluzi prijevoza putnika i njihove prtljage te nitko i nikada nije prigovarao ovakvoj usluzi.
– Gospođa čije ste viđenje objavili, itekako je poznato ovom prijevozniku, budući prilikom svakog prijevoza našim autobusima radi probleme vozačima i ostalim putnicima, kazao je za portal Megamedia Igor Tomašić.

mega media