Home Vijesti Započeli upisi u Dječji vrtić “Bubamara” Ljubuški

Započeli upisi u Dječji vrtić “Bubamara” Ljubuški

SHARE

Dječji Vrtić “Bubamara” Mostarska Vrata – Ljubuški oglašava upis u vrtić koji je započeo danas, 17. kolovoza 2018. godine.
Sve detaljnije informacije vezane za Dječji vrtić Bubamara možete dobiti na kontakt:

prof. Ivana Skoko 063 405 852

Radujemo se Vašem dolasku!

P

ozivamo sve zainteresirane roditelje da dođu zajedno s djecom kako bi se upoznali sa sadržajem i programom koji vrtić nudi. Ono po čemu će se vrtić Bubamara isticati su raznovrsni programi koje nudimo. Neki od njih su: kreativni kutak za djecu, učenje stranih jezika, sportske aktivnosti uz sportskog trenera, likovna i dramska sekcija i rad s logopedom.
S djecom školskog uzrasta raditi će profesorica razredne nastave, a s djecom jasličkog i vrtićkog uzrasta stručne osobe s iskustvom.

Vrtić nudi  cjelodnevni boravak od 7 do 17 sati, te produženi boravak za djecu školskog uzrasta.

Djeca koja budu upisana na produženi dnevni boravak imati će osiguran prijevoz do škole i po potrebi nazad u vrtić.
Osim raznovrsnog programa koji nudimo za djecu, posebnu pažnju posvećujemo i prehrani koja će uvijek biti sačinjena od svježih namirnica provjerenog porijekla. Naravno, tu je i veliki dječji park gdje će djeca moći uživati u dječjim radostima.

Dođite i posjetite mjesto gdje će Vaše dijete uz puno radosti, smijeha, druženja i igre usvojiti nova znanja i provesti dio najljepših dana svoga djetinjstva.

Sve detaljnije informacije vezane za dječji vrtić možete dobiti na kontakt:

prof. Ivana Skoko 063 405 852