Home Zanimljivosti Najljepši par Instagrama stigao u Hrvatsku, fotke koje objavljuju su bajkovite

Najljepši par Instagrama stigao u Hrvatsku, fotke koje objavljuju su bajkovite

SHARE

MARIE FE i Jake Snow jedan su od najpopularnijih parova na Instagramu, a mnogi ih zovu i najljepšim parom na toj društvenoj mreži. Na zajedničkom profilu redovito dijele bajkovite fotografije s mnogobrojnih zajedničkih putovanja, a sad su stigli i u Hrvatsku.

Australac i Njemica posjetili su Spit, Makarsku, Korčulu, Vis te Hvar i pohvalili se predivnim fotografijama koje su lajkali deseci tisuća njihovih fanova.

“Oduvijek smo htjeli Titanic moment. Sad smo ga dobili”, napisali su u opisu jedne fotografije iz Hrvatske. Sudeći prema objavama, Hrvatska ih je potpuno osvojila.

“Hrvatska je raj za one koji vole more. Probudili smo se i skočili u najbistriju i najmirniju vodu koju smo ikad vidjeli. Nevjerojatno je”, napisali su.

Inače, Jake i Marie upoznali su se na Tajlandu, zaljubili se i svoju strast prema putovanjima pretvorili u unosan posao. Na Instagramu ih sad prati skoro 170 tisuća ljudi.

Ovo im nije prvi put da su posjetili Hrvatsku, bili su kod nas i 2017. godine, a i tad su se pohvalili fotografijama na Instagramu.