Home Zanimljivosti SVI SEVERININI SKANDALI: Jedan od najvećih uopće nema veze sa seksom, bilo...

SVI SEVERININI SKANDALI: Jedan od najvećih uopće nema veze sa seksom, bilo je to davno i iz osvete

SHARE

Bilo kako bilo, uvijek je znala kako, namjerno ili ne, privući pažnju na sebe

Privatni život Severine Kojić (46) pod budnim je okom javnosti već gotovo tri desetljeća. Naša kraljica estrade, kako joj često tepaju, Hrvatima je oduvijek bila zanimljivija zbog svojega osebujnog i skandaloznog privatnog života nego zbog glazbe. Ako ste odmah pomislili na onaj nesretni pornić ili, pak, na najnovije vruće fotografije, to je tek kruna svih skandala naše najpoznatije Splićanke.

Brutalna osveta Tutiću

Još se u svojim mladim danima, puno prije nego što je počela puniti medijske stupce seks-skandalima, Sevka svašta usudila. Tako je na dodjeli nagrade Porin 2002. godine priredila neviđenu sramotu Zrinku Tutiću, s kojim je pune četiri godine prije prekinula suradnju.

Nakon što je dobila kipić za album Virujen u te, pjevačici je Tutić navodno sugerirao da njezin tadašnji hit “Mala je dala” nije primjeren za svečanost kao što je Porin pa je ona, kako je i sama kazala, malo promijenila tekst i brutalno izvrijeđala poznatog skladatelja i glazbenog producenta.

Izmijenjen tekst

“Vitar puše, ja pijem kavu u jednom dubrovačkom kafiću i fiksiram plavu kosu na poznatom muškom biću. Svi ga znate, glavni je na Porinovu spisku, glazbeni je kritičar u tisku. teški foler, ušminkani rokenroler. Joj, ispast će sad da je gad, ustvari i je, ali dobro sad…”, pjevala je Severina i pritom škicala Tutića, koji je sjedio u prvom redu.

SEVERINA OPET NA UDARU: Nakon objave pornića bila je u depresiji, sada joj je ponovno zadan udarac

Nakon toga skandala, u kojemu je javno ponizila nekadašnjeg bliskog suradnika pred milijunskim auditorijem, rekla je da u zrelijim godinama nikada ne bi smogla hrabrosti za takvo što. Nije ni slutila da je to bio tek početak.

Nikad kraja skandalima

Dvije godine poslije, pjevačica se družila na jahti s oženjenim biznismenom Milanom Lučićem, onda su je glumice optužile da im “uzima kruh iz usta” jer je, naime, Seve 2005. ozbiljno zakoračila na kazališne daske… Sve su njezine veze završavale naprasno i medijski zanimljivo… Sjetite se samo kako je na svoju ruku krstila sina Aleksandra u katoličkoj crkvi bez znanja i pristanka tadašnjeg partnera i djetetova oca Milana Popovića… A onda su tek krenula beskrajna povlačenja po sudu s dotičnim. Bilo kako bilo, Seve je uvijek znala kako, namjerno ili ne, privući pažnju na sebe.