Home Zanimljivosti I kad Hajduku ne ide najbolje, Mirta ga slavi: sva u bijeloj...

I kad Hajduku ne ide najbolje, Mirta ga slavi: sva u bijeloj boji uživa u hvarskoj noći, fanovi joj poručuju da je vrhunska

SHARE

“I kad gube i kad tuku…”, “Nikad ti nećemo okrenut leđa mi…”, “I nakon pobjede, i kad ti ne ide, uvijek sam uz tebe” – tek su neki od brojnih stihova posvećenih Hajduku koji svjedoče navijački žar koji se nikad ne gasi, bez obzira na rezultate, bez obzira na igrače i trenere, bez obzira na strategije i politike.

Ne tvrdimo da je Mirta Šurjak u hvarskoj noći osvanula sva u bijelom samo radi neupitne ljubavi prema voljenom klubu, ali nemoguće je HTV-ovu reporterku i dokazanu strastvenu navijačicu Bijelih ne dovesti u takav kontekst, kad se pojavi baš u ovakvoj kombinaciji.

Bijela boja je, u svakom slučaju, naglasila i Mirtin preplanuli ten, tako da ne sumnjamo da naveliko uživa u blagodatima najsunčanijeg dalmatinskog škoja, na kojemu tradicionalno provodi svoj godišnji odmor.

I kad se javila s prvog dana “dopusta”, poklonici su ishvalili njezinu iguru u kratkim jeans hlačicama, a za večerašnju varijantu dobila je novu turu komplimenata.

“Vrhunska”, “Lipo bome”, “Prelipo…” – poručuju joj njeni fanovi.