Home Zanimljivosti Duvanjka po ocu nakon ispadanja iz ‘Života na vagi’ napravila životni zaokret,...

Duvanjka po ocu nakon ispadanja iz ‘Života na vagi’ napravila životni zaokret, odbila sve ponude da postane plus-size model i na kraju izgubila 70 kg

SHARE

Lucija Šarić (24) nakon neslavne epizode u popularnoj emisiji ‘Život na vagi’ zainatila se pred svima i svečano obećala.

– Neću odustati, nastavljam sa skidanjem kila!

Manje od godinu dana kasnije svima je pokazala da je svoje obećanje ispunila. Kći poduzetnika Marijana Šarića iz Duvna, koji je među ostalim vlasnik Europatradea, zastupnika Samsunga za Hrvatsku, tvrdi da je izgubila nevjerojatnih 70 kilograma, a svoju tvrdnju potkrijepila je fotografijom na kojoj pozira u rozom badiću.

Podsjetimo, mlada Lucija je u show ušla sa 133,7 kilograma, a izašla iz njega sa samo osam kilograma manje. Međutim, nije klonula duhom, hladno je odbila sve ponude da postane plus-size model, angažirala je privatnog trenera i uhvatila se posla. Nije prošlo ni godina dana, a rezultat je itekako vidljiv.

– Svatko se sa svojim kilama nosi kako zna, neki lakše, neki teže. Cijeli sam život bucka i nosim ja to, ali neću biti mirna i neću stati dok ne dođem do cilja. Jesam li sretna? Jesam, zbog milijun stvari koje sam postigla, ali dok su moje kosti nosile 70 kila više i dok je moja roba skrivala hrpu sala, nisam bila sretna. Jesam kada bih zaboravila na to, ali svako ljeto, badići, haljine za svadbu ili neki važni događaj su me podsjetili koliko sam zapravo nesretna zbog toga i koliko je glupo da takav problem jednostavno ne riješim jednom zauvijek – napisala je Lucija ispod fotografije.

Kaže da je imala dosta ponuda da postane plus-size model, ali da ni sekunde nije razmišljala prije nego što je odbila sve do jednu. Zašto?

– Nije neka tajna da ne podržavam plus size modeling. Mislim da se šalje kriva poruka ljudima. Pretilost je opasna za fizičko i psihičko zdravlje ljudi i točka.

Na kraju se postavlja ključno pitanje – kako je Lucija uspjela izgubiti toliko kilograma u malo vremena? Odgovor se krije u jednoj riječi.

– Ima puno taktika i načina slaganja prehrane i treninga, ali po meni, jedna je stvar najbitnija, a to je – volja! Najbolji tim stručnjaka vam može pomoći sa svime osim probuditi u vama volju. Tu pričam o onim kasnim noćnim šetnjama dok svi spavaju, o onim preplivanim kilometrima dok se drugi sunčaju i ispijaju koktelčiće, o onim trbušnjacima dok slušam muziku i smijeh koji dopire izvana. Teško? Naravno da je teško, dođe mi da plačem, ali onda se još više zainatim – zaključila je Lucija.