Home Crna kronika Nezapamćen užas u susjedstvu: Krali šumu pa odsjekli glavu ženi koja ih...

Nezapamćen užas u susjedstvu: Krali šumu pa odsjekli glavu ženi koja ih je uhvatila u nedjelu

SHARE

Da je luđaka na zemlji prevelik broj svima je jasno, no neke stvari uvijek nanovo šokiraju javnost, kao što je slučaj iz susjedne Srbije iz mjesta Čačak u čijoj je šumi 5. rujna prošle godine nestala žena.

Potraga je trajala dugo, rezultata nije bilo, do neki dan kada je pronađeno obezglavljeno tijelo kojem su bile odrezane i noge.

Obitelj je sumnjala na tragediju, ali istraga nije davala rezultata. Ipak, ono što je se znalo da se koji trenutak prije smrti nesretna žena javila rodbini i rekla da joj netko krade šumu. – Otišla je do majčine kuće, nedaleko od šume, i od tada joj se gubi svaki trag – ispričao je “Novostima” jedan od rođaka.

Slučaj je odmah prijavljen policiji. Susjedi su tog dana čuli da nesretna žena s nekim raspravlja, ali mnogi od njih su kasnije promijenili iskaz, prenosi portal Grude.com. Susjedi su pričali da ništa nisu ni čuli ni vidjeli, što je dodatno zbunilo javnost i policiju u toj zemlji. Klupko se počelo razmotavati kada se progovorilo o organiziranoj skupini koja krade šumu, premda rijetki su mogli vjerovati da su ovi spremni počiniti takav zločin. Šumokradice se dosad na različite načine hvatalo, a slučajevi su dovodili i do tučnjava i do sudova, ali nikad do takvog stravičnog zločina.

Iako je teren više puta pretražen tijelo nesretne žene nije pronađeno do prije neki dan kada je nesretni šumar naišao na jezivo otkriće.

Ljudski skelet je poslan na analizu.