Home Zanimljivosti Prvi blagdani bez kćeri: ‘Sretan Božić našoj djevojčici na nebu’

Prvi blagdani bez kćeri: ‘Sretan Božić našoj djevojčici na nebu’

SHARE

U lipnju ove godine skijaš Bode Miller (40) i njegova supruga, odbojkašica i model Morgan Beck (31) suočili su se s velikom boli i gubitkom, nakon što je njihova 19-mjesečna kćer Emeline Grier Miller umrla od utapanja.

Shrvana Morgan objavila je na Instagramu sliku cijele obitelji povodom božićnih praznika i samog blagdana.

foto: Privatna arhiva

– Sretan Božić našoj djevojčici na nebu. Jako nam nedostaje. 2018. bila je godina puna neopisive tuge i silne radosti. Proveli smo polovicu godine u žalosti i pokušali zaliječiti gubitak našeg anđela, što se činilo kao nemoguća bitka, dok smo istovremeno slavili rođenje našeg sina. Željeli smo da naša djeca imaju normalan život i to nas je tjeralo naprijed. Inače bih se veselila novom početku u 2019. godini, no nakon gubitka djeteta to je nemoguće. Stoga se nadam da će iduća godina biti zdrava i ispunjena osobnim rastom te stvaranjem lijepih sjećanja s mojoj dječicom. Svima želimo lijepe blagdane ispunjene ljubavlju – napisala je Morgan u objavi, a brojni obožavatelji još su jednom iskazali tugu zbog gubitka djevojčice.

foto: Privatna arhiva

Emeline se u lipnju utopila u susjedovom bazenu gdje je bila s majkom. Iako je Hitna pomoć došla ubrzo nakon nesretnog događaja, srce joj je prestalo kucati. Osim dvomjesečnog sina, par ima sina Nasha (3), a Bode iz prethodne dvije veze ima kćer Neesyn Dacey (10) i sina Samuela (5). Svi zajedno slikali su se na božićnoj fotografiji te držali sliku preminule Emeline, pišu 24sata.hr