Home Zanimljivosti Udala se Ella Dvornik

Udala se Ella Dvornik

SHARE

Ella Dvornik udala se za svog dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea s kojim ima kćerkicu Balie Dee.

“Prije 5 godina kad smo se tek upoznali, Charles me htio odvesti u Vegas da me oženi, ali ja nisam imala vizu. Ali sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj, nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine otkad smo zaručeni pokušavali smo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako, jako teško! Pa smo napravili ono što nabolje radimo, napravili smo to, kako bi Frank rekao, ‘na naš način’. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te (sad si službena)”, napisala je Ella uz njihovu zajedničku fotografiju.

Ella je nosila bijelu haljinu zanimljivog kroja dizajnera Juraja Zigmana, a Charles klasično odijelo. Isti opis objavio je na svom Instagramu i Charles, ali s drugom fotografijom.

Njihove objave preplavili su komentari puni dobrih želja i čestitki.

Ella je 2017. godine u podužem postu opisala njezin i Charlesov prvi susret.

“Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovijedamo jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći”, napisala je Ella.

U jednom trenutku sasvim spontano zgrabila je Charlesov mobitel i počela snimati video.

“‘Što to radiš?’, pitao me. ‘Snimam video našeg prvog susreta’, odgovorila sam. ‘I, što ćeš s time?’, pogledao me. ‘Pustit ćemo ga na našem vjenčanju’, odgovorila sam uz osmijeh. Imala sam 22 godine, a on 37. Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine kasnije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu. Ne možemo dočekati sva piva koja ćemo popiti zajedno u životu i pokazati svima videosnimke koje smo napravili u prethodnih 1400 dana”, napisala je’.