Home Društvo Do knjige bez brige!

Do knjige bez brige!

SHARE

Svi školski udžbenici na jednom mjestu, plaćanje pouzećem ili karticom te dostava na adresu samo su neke od pogodnosti koje kupcima nudi Hrvatska pošta Mostar preko online trgovine www.epostshop.ba.

Za početak školske godine pripremaju se djeca i njihovi roditelji. Kako bi taj početak protekao u veselom isčekivanju HP Mostar nudi svojim korisnicima mogućnost kupovine i dostave brzom poštom cijelih kompleta školskih udžbenika na kućnu adresu. Bez gužvi i čekanja, potrebno je samo nekoliko klikova i vaši školarci su spremni za nove uspjehe.

U online trgovini  Hrvatske pošte Mostar dostupni su udžbenici Školske naklade, Logovite i naklade Alfa, te torbe i rukasaci kao i ostali školski pribor. Posjetite bit.ly/SkolskiUdzbenici, izaberite potrebne udžbenike i jednim klikom ih naručite na kućnu adresu.

Rok dostave je 1-2 dana brzom poštom, a cijena dostave je 5 konvertibilnih maraka, dok je za kupovine iznad 100 konvertibilnih maraka dostava besplatna.

Kupovinom preko ePostShopa uštedite vrijeme, iz udobnosti vlastitog doma kupite sve udžbenike na jednom mjestu i ostvarite pogodnosti besplatne dostave. Do knjige bez brige!