Home Politika OVO NIJE PRVI PUT DA KOMŠIĆ KRŠI ZAKONE: Sjećate se Nerkeza koji...

OVO NIJE PRVI PUT DA KOMŠIĆ KRŠI ZAKONE: Sjećate se Nerkeza koji je dao lažni iskaz da je Hrvat i tako otišao u diplomaciju?

SHARE

Nerkez Arifhodžić je tijekom granatiranja Sarajeva bio u diplomaciji Slobodana Miloševića. Zbog toga ga Alija Izetbegović nije htio primiti u diplomaciju kad mu se nudio nakon rata. No primio ga je Željko Komšić 2010-e godine kad mu se ponudio. Kako je Italija bila prazna, a po rotaciji pripadala je Hrvatima Željko je ponovno morao uraditi pravnu krivotvorinu. Imenovao je Bošnjaka/Bosanca na mjesto koje mu prema Ustavu ne pripada, piše Poskok.info koji nakon afere o imenovanju Martine Mlinarević za veleposlanicu unatoč tome što nema zadovoljavajuću stručnu spremu, navodi kako to nije jedini put da Komšić krši zakone.

Radmanović koji je bio srpski član Predsjedništva, glasovi govore, pitao je na sjednici Predsjedništva Nerkeza, zar ti nisi ono neka Srbenda ili Bošnjak? Na što je ovaj rekao znate g. Radmanović , ja se već neko vrijeme osjećam kao Hrvat, piše Poskok.info.

Radmanović kad je vidio koliko silno Nerkez želi putem Komšića na oteto hrvatsko mjesto u diplomaciji, zatržio je od Nerkeza da to i pismeno napiše. Što je ovaj potom pred njim i uradio.

I tako je Nerkez postao Hrvat. Pohrvatio ga Sustav. I želja za lijepim životom u Italiji.

Nikada zbog tog lažnog iskaza niti jedna državna institucija BIH nije pokrenula istragu, piše Poskok.info čiji čitav tekst možete pročitati OVDJE