Home Politika Evo koga će Zoran Milanović povesti na Pantovčak!

Evo koga će Zoran Milanović povesti na Pantovčak!

SHARE

Zoran Milanović, po svemu sudeći, svoj tim na Pantovčaku ne planira regrutirati među SDP-ovcima.

Bar ne u većoj mjeri. I bar ne tako da oni dominiraju u njegovu Uredu.

U njegovim bliskim krugovima posljednjih se dana spekuliralo da će za njim vjerojatno ići Orsat Miljenić, i to na poziciju predstojnika Ureda predsjednika. Kao i Nikola Jelić, koji bi, ako ćemo suditi po neslužbenim informacijama, trebao nastaviti biti Milanovićev glasnogovornik i na Pantovčaku, piše Slobodna Dalmacija.

Bivši ministar pravosuđa bio je ekspert za suradnju sa Haaškim sudom i privatni odvjetnik. Jelić je profesionalnu karijeru gradio u novinarstvu u “Jutarnjem”, “Slobodnoj” i Novom listu.

Na poslove na Pantovčaku mogli bi računati Ivana Pušonjić i Bartol Šimunić, dvoje mladih stručnjaka angažiranih u kampanji SDP-ova kandidata.

Ona je radila u Uredu Europskog parlamenata u Zagrebu, kao i u SDP-ovoj kampanji za parlamentarne izbore 2015. godine. On je vrsni stručnjak za politički PR, koji se 2015. pridružio Demokratima Miranda Mrsića.

Još se ne zna hoće li Milanović zvati Antu Kotromanovića, svojeg bivšeg ministra obrane, i hoće li biti mjesta za njegova prijatelja Sinišu Petrovića, profesora na zagrebačkom Pravnom fakultetu.

Prilično je sigurno da Milanovićev strateg Ivan Račan i jedan od ključnih savjetnika u kampanji Joško Klisović neće na Pantovčak.