Home Vijesti Lino završio u bolnici!

Lino završio u bolnici!

SHARE

Kažu da nevolja nikad ne dolazi sama, pa sa Svjetskim prvenstvom u Egiptu nisu završili ni svi problemi Line Červara (70).

U prvi su se plan vratili oni zdravstveni koji su prošlog tjedna bivšeg izbornika poslali u bolnicu na operativni zahvat. Srećom, ništa dramatično, ali ne ni ugodno.

– Vadio sam kamence, jedan iz bubrega, drugi iz mokraćovoda – javio nam se Lino, koji je brzo pušten kući, usporenijim glasom nego što to on zna.

– Proveo sam četiri dana u bolnici, stavili su mi kateter, raširili kanal. Obitelj mi je stizala u posjetu i valjda su sada svi ti vražji problemi gotovi.

Nažalost, ne baš svi…

– Muči me još taj problem s leđima i disk koji udara u živac. Moram napraviti magnetsku rezonancu pa ćemo vidjeti hoću li morati na još jednu operaciju ili ćemo to moći riješiti konzervativnom metodom.

Koju su mu u reprezentaciji, primjerice, donijele 30-ak injekcija. A na sve to baš su se nakupili i dodatni stresovi u rukometnoj obitelji nakon Egipta.

– Što da vam kažem. Ima svakakvih ljudi, oni koji sve razumiju jasno im je, a ove zlobne nikakvi argumenti i medalje ne mogu razuvjeriti. Kajbin istup? On je bio sa mnom dugo vremena, nisam imao nikakve primjedbe na njega, ali sad su druge okolnosti. Svatko zna najbolje što mu je činiti.

Vaš nasljednik Hrvoje Horvat kojeg ste i predložili nastavio je vašim tragom, gotovo bez promjena za kvalifikacije za Olimpijske igre.

– Ma, problem naše reprezentacije uvijek je isti. Pokazali smo da možemo kada smo kompletni kao prošle godine na Europskom prvenstvu, a kada nedostaju ključni igrači kao sada Cindrić, a u formi nisu Duvnjak i Karačić, onda se to vidi.

Vidi se da su se i Šarac i Jaganjac odmah poželjeli pokazati nakon SP-a na kojem im se greške nisu previše tolerirale. Prvi je u Celju zabio 10 golova Zagrebu, drugi u Našicama 13 Alingsasu, trećoj ekipi iz države svjetskih doprvaka….

– Oni se još razvijaju i razvit će se s vremenom, samo treba strpljenja. Igrači bez iskustva ne mogu zamijeniti one koji ga imaju – na kraju će Lino, valjda će brzo i do svoje prave forme.

– Ha, vidjet ćemo…