Home Društvo Svjetski, a naš – Stipe Filipović, frizer iz Gruda

Svjetski, a naš – Stipe Filipović, frizer iz Gruda

SHARE

Vraćaju se 70-te i 80-te, barem kada su frizure u pitanju, otkriva Stipe Filipović, svjetski poznati frizer iz Gruda koji će večeras od 21 sat gostovati u emisiji „Vrijeme je za goste“ u programu Radiotelevizije Herceg Bosne.

„Ovo ljeto će biti u znaku jako repastih frizura, minivala, bakrene boje, crvene, zapravo svih jarkih. Kod nas se i dalje na ulicama može vidjeti dominacija komercijale- ombre, balayage. Kada sam boravio u Londonu, još prije nekoliko godina, tamo već tada nisam mogao vidjeti ljude s tom tehnikom rada na kosi, kod njih je to već odavno prošlo vrijeme“, pojašnjava Stipe.

Ovaj frizerski virtuoz iz Gruda osvojio je svijet visoke mode svojim osebujnim stilom i vlastitim kolekcijama frizura koje su prava mala remek-djela. Gledatelji emisije će imati priliku vidjeti njegove kolekcije, čuti zanimljive priče o tome kako su nastajale, što ga je motiviralo, te s kim je surađivao.

Budući su njegove frizure autentične, prepoznatljive, a mnogi ih opisuju i kao prave filmske, upravo onakve kakve se mogu vidjeti u “Igri prijestolja”, dotaknut će se i te teme- suradnje sa filmskom industrijom, za koju je često dobivao preporuke.

Osim kolekcija frizura, uradio je i dvije kampanje. Njegovi editorijali su redovno nalazili mjesto u svjetskim modnim časopisima, a frizure krasile mnoge naslovnice.

Otkrit će zanimljivosti upravo sa tih snimanja na egzotičnim lokacijama, te najvažnija priznanja koja je dobio od struke. S gledateljima će podijeliti i jednu ekskluzivnu informaciju o nagradi koja mu je upravo stigla.