Home Lifestyle Kći Anice i Roberta Kovača kreira trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice

Kći Anice i Roberta Kovača kreira trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice

SHARE

Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla je na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice za sve one koji žele navijati, a istodobno biti u trendu! – piše Večernji list

Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, nije neobično da je upravo nogomet jedna od inspiracija za dizajn autentičnih trenirki. S druge strane, Leticijina majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta ponijevši titulu prve pratilje, svakako je na Leticiju prenijela ljubav prema modi i osjećaj za estetiku. Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

– Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed – objašnjava Leticija te se nada kako će njena kreativnost biti prepoznata. Iako će mnogi pomisliti kako je put do uspjeha lakši uz poznate roditelje, Leticija naglašava da nije uvijek tako.

– Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove – kazala je Leticija.