Home Društvo Ana Šego: Nadam se da je ova nagrada tek početak lijepih stvari...

Ana Šego: Nadam se da je ova nagrada tek početak lijepih stvari koje se tek trebaju dogoditi

SHARE

Ana Šego iz Međugorja studentica je četvrte godine prava koja je nagrađena Rektorovom nagradom za uspjeh u studiranju s prosječnom ocjenom 5,00.

PIŠE: Zorica Ćavar

Ana je jedna od najboljih mladih retoričara s dvostrukim priznanjem svojih oratorskih sposobnosti, a prošloga mjeseca Ana je izabrana za predsjednicu Studentskog zbora Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

„ Rektorova nagrada za mene predstavlja krunu dosadašnjih priznanja za moj dokazani i prepoznati trud i rad. Nadam se da je ova nagrada tek početak lijepih stvari koje se tek trebaju dogoditi i koje možete očekivati u mojoj budućoj karijeri,“ izjavila je dobitnica Rektorove nagrade Ana Šego.

Ana je objasnila zašto je odlučila upisati pravo:“ Pravni fakultet je bio moj prvi i posljednji odabir već od djetinjstva. Čvrsto vjerujem da se ljudi rađaju predodređeni za svoj životni put,a ono za što sam rođena i što moj životni put jest je pravo i stoga je odluka od početka bila jednostavna i kristalno jasna“..

Anini planovi za budućnost su steći zvanje prvostupnice prava, a nakon toga i magistrirati. Ističe da joj je poslije samo nebo granica.