Home Društvo Mate Bulić ‘zapalio’ Čitluk, a onda je došao i brončani vatreni

Mate Bulić ‘zapalio’ Čitluk, a onda je došao i brončani vatreni

SHARE

Spektakularna večer s dvije najveće zvijezde Hercegovine. Nezaboravno! – Tako su nam čitatelji opisali sinoćnju atmosferu u čitlučkom Pubu u kojemu je nastupio Mate Bulić.

Legendarni pjevač doveo je atmosferu do usijanja, a publika je iz petnih žila pjevala sve njegove pjesme. Nakon dugo vremena Brotnjaci, ali i gosti iz cijele Hercegovine sinoć su uživali u hitovima kralja dijaspore, a među brojnom publikom našao se i bročnani hrvatski reprezentativac Josip Šutalo. U kratkom razgovoru i sam Mate je s nama podijelio djelić sinoćnje atmosfere.

– U kultnom mjestu u mom rodnom Čitluku atmosfera je bila za pamćenje. Nejljepše iznenađenje bio je dolazak reprezentativca Šutala koji je doznao gdje nastupam i došao zajedno samnom zapjevati. U jednom trenutku pozvao sam ga na binu i zajedno smo sa svim prisutnim zapjevali “Moja Hercegovina” i “Lijepa li si”. Teško je riječima opisati tu emociju koju smo sinoć razmjenili. To se jednostavno mora doživjeti, kazao nam je u kratkom razgovoru Bulić, koji večeras nastupa u Livnu.

Podsjetimo, danas u 16 sati hrvatskog izbornika na livanjskom Trgu kralja Tomislava zasigurno će dočekati spektakl koji u glazbenom programu priređuju Dražen Zečić, Jole, Alen Nižetić, Mate Bulić i drugi. Laudato TV će događaj prenositi uživo.