Home Šport Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere

Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere

SHARE

Luka Modrić će vrlo vjerojatno u roku od godinu i pol dana završiti svoju blistavu igračku karijeru, planira to napraviti u Real Madridu unatoč bogatim ponudama iz MLS-a i Saudijske Arabije.

No, nakon što ‘objesi kopačke o klin’, Modrić želi nastaviti raditi u nogometu i upisati trenersku akademiju, javlja katalonski Sport. Luka u budućnosti želi postati nova verzija Zinedinea Zidanea, odnosno trenirati veliki Real!

Legendarni Zizou je poslije briljantne karijere sjeo na klupu kraljevskog kluba i ostvario fantastične rezultate, njegovim stopama želi ići i hrvatski čarobnjak. Međutim, ukoliko i ne dođe do ponude od strane Florentina Pereza, Modrić se ne treba brinuti jer je i izbornik Zlatko Dalić izrazio želju da ga vidi u svom stručnom stožeru.

Dakle, Španjolci tvrde kako je već ranije odlučio da će postati trener po završetku karijere, ideja mu je upisati nogometnu akademiju i dobiti trenersku licenciju, a njegov dugoročni plan jest postati trener nakon određenog vremena jest zasjesti na klupu europskog i španjolskog prvaka.