Home Društvo Međunarodni je Dan vatrogasaca i njihova zaštitnika svetog Florijana

Međunarodni je Dan vatrogasaca i njihova zaštitnika svetog Florijana

SHARE

Međunarodni je Dan vatrogasaca i njihova zaštitnika svetog Florijana. Danas će ovaj dan obilježiti i proslaviti diljem svijeta.

-U povodu blagdana svetog Florijana – Međunarodnog dana vatrogasaca, koji se obilježava 4. svibnja, upućujemo iskrene čestitke svim profesionalnim i dobrovoljnim vatrogaskinjama i vatrogascima u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Izražavamo zahvalnost na profesionalnosti, hrabrosti i predanosti u obavljanju svojih poslova i što smo se do sada nebrojeno puta uvjerili u vašu nesebičnu pomoć u situacijama u kojima ste često riskirali i vlastite živote i zdravlje kako bi nas zaštitili i spasili.

Također upućujemo čestitku svim vatrogascima i vatrogaskinjama i izvan naše Županije, a posebice onima s kojima surađujemo i koji nam pružaju pomoć u opremi, obuci i gašenju požara.

Želimo da vas blagoslov kršćanskog sveca i mučenika svetog Florijana i ubuduće prati u svim vašim akcijama spašavanja i zaštite ljudi i materijalnih dobara – stoji u poruci ravnatelja Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke dr. sc. Drage Martinovića

The post Međunarodni je Dan vatrogasaca i njihova zaštitnika svetog Florijana first appeared on ABCportal.info.